Balenciaga x Fortnite

24 Sep 2021

Naširoko je poznato da renomirani brendovi i proizvođači odevnih predmeta i te kako umeju da naplate svoj rad i prisustvo logoa svoje firme. Kada se dve poznata imena udruže, cena je još viša(logično). Čuvena modna kuća Balenciaga ušla je u saradnju sa kompanijom Epic Games u svrhu kreiranja specijalne linije odeće sa Fortnite motivima.


Kada kažemo Fortnite motivi mislimo na običan natpis imena igre, što je u ovom slučaju nenormalno skupo. Običan kačket, koji uz natpis Fortnite i Retail Row na više jezika, koštaće zainteresovane čak 395 dolara. Duks sa natpisom Fortnite košta 725 dolara i pritom je bele boje. A košulja sa istim motivima koja ima nalepnicu košta 995 dolara. Neverovatno, pomalo i sramotno.


To nije sve, jer nam predstoje hladniji dani, a denim Fortnite jaknica sa cenom od 1.300 dolara je pravi izbor za tako nešto.


Kako sve to izgleda, pogledajte na fotografijama ispod, a za one koji vole da se oblače virtuelno, Balenciaga odevni predmeti uskoro postaju dostupni u Fortnite Battle Royale -u.