Najbolje bežične "bubice" na tržištu

6 Dec 2021

Na tržištu nikada nije bilo više bežičnih "bubica" nego ove 2021. godine. Pošto je izbor zaista ogroman, vrlo lako se može i pogrešiti. Takođe postoji i dosta faktora koji su u opticaju kada je biranje onih pravih slušalica u pitanju, dužina trajanja baterije, kvalitet zvuka i još drugih. Kako bismo otklonili dilemu oko toga koji model je "najbolji" rešili smo da vam predstavimo sledeće.

Po svim bitnim parametrima jedne "bubice" su se izdvojile od ostalih a to su Sony WF-1000XM4.
Dve godine nakon ulaska na ovo tržište Sony je impresionirao publiku sa ovim modelom. Ne samo da je kvalitet zvuka znatno poboljšan nego je ova kompanija išla toliko daleko da su čak ove "bubice" i otporne na vodu. Narano nije preporuka da se koriste pri ronjenju ali ne morate da brinete o tome da li će ih malo vode pokvariti. Vek trajanje baterije se pokazao kao jedan od glavnih aduta ovog modela. Sa njom je moguće slušati audio zapise i do 8 sati bez prestanka, dok je to konkurencije znatno kraće, u proseku 5 sati. Kutijica ovih "bubica" ima opciju bežičnog punjenja, tako da ne morate da brinete da li ste poneli punjač sa sobom ukoliko se one isprazne. Jedina stvar koja se istakla kao mana ovog modela jeste to da je mikrofon nešto slabiji u slučaju kada se koristi napolju, dok je u kućnim uslovima i više nego prihvatljiv.

Sve to dolazi i sa malo većom cenom tako da bi za ovakav primerak bilo potrebno izdvojiti oko 260$ ili nešto manje od 30.000 dinara.