IKEA lansira gejming liniju na globalno tržište

17 Sep 2021

Ikeina linija nameštaja i pribora na temu gejminga sada ima zvanične cene zvaničan datum globalnog predstavljanja - OKTOBAR. Ova linija je početkom godine bila dostupna samo u Kini, ovo je proizvod kolaboracije ASUS -a odnosno njhovog brenda Republic of Gamers i švedskog giganta.


Cene iz asortimana se kreću od jeftinih stonih dodataka poput držača za čaše od 10 dolara ili bungee -a za miševe od 12,99 dolara, pa sve do stolica za igre koje koštaju između 69 i 349 dolata i stola za 599 dolara.
O da, ne smemo da zaboravimo "drvenu ruku" koja služi kao držač za slušalice - to bi bilo 24,99 dolara.


Ova linija se sastoji od 30 Ikeinih proizvoda, raspoređenih u šest "porodica" proizvoda. Međutim, samo jedna od ovih porodica proizvoda, pod imenom Uppspel, sadrži proizvode osmišljene u saradnji sa Asusom. Ostalo su originali Ikee sa dizajnom „zasnovanim na uvidima i znanju stečenim u saradnji za zadovoljavanje različitih potreba igrača“, kažu iz Ikee.


Veći deo asortimana izgleda samo kao običan Ikein nameštaj s obzirom na agresivno crno preuređenje, ali Ikea ima dobre rezultate u izradi pristupačnih generičkih verzija skupih proizvoda koji bi mogli učiniti određene dodatke poput Lanespelare Ring Light -a u vrednosti od 34,99 dolara vrednim pogleda.