Razer "rukavice" za palčeve

13 Sep 2021

Prošli su dani kada ste za loše odigranu partiju "Clash Royala" ili "Fun Runa" mogli da krivite znojave šake i klizav telefon!.


Razer je uz mnogo buke koju bi očekivali od najave novog iPhone-a najavio novi ingeniozni proizvod – RAZER Gaming Finger Sleeve za sve vaše mobile gaming potrebe.


Sam prevod imena koje je veće od samog proizvoda već kreira omanji napad histerije jer je u pitanju rukavica bez dela za šake, ali je takođe rukav za jedan prst, ali nije rukav jer je zatvoren sa jedne strane, možda čarapa?... Kako god da okrenete, vrhunac beskorisnosti koji naš lokalni trol iz ekipe već planira da nabavi i koristi javno za „Fortnite“ na telefonu kako bi sabirao utiske nedužnih, preneraženih svedoka, sama kompanija opisuje kao „navlake od srebrnih vlakana visoke osetljivosti dodira za pobiljšano ciljanje i kontrolu“ i za početnu cenu od $10 obećavaju „neklizajuće ikustvo dok su tvoji palčevi suvi i rashlađeni“.


Svi dobro znamo šta je privrženost brendu, ali ne znamo šta osećamo prema čuvenom trojstvu zmija na nečemu ovoliko – fenomenalno beskorisnom.