Stiže Logan!

8 Sep 2021

Kompanija Insomniac iz Kalifornije je napravila veliki hit kada je sa Spider-Manom ušla u carstvo superheroja. Sada, studio "uleće" u još jedan Marvelov univerzum sa igrom jednostavnog naziva "Wolverine". Ne znamo mnogo o ovome, osim što Logan ima veoma dlakave zglobove i izgleda ljuto kao i obično. Ali s' obzirom na dosadašnje rezultate ovog studija, verovatno možemo očekivati neku zaista solidnu radnju pomešanu sa pričom u MCU (Marvel Cinematic Universe) stilu.


Evo šta ljudi iz Insomniac -a imaju da kaže na ovu temu:

"Marvelov Wolverine je samostalna igra koju režiraju Brian Horton (kreativni direktor) i Cameron Christian (direktor igre), koji su nedavno predvodili kreativne napore na Marvelovoj Spider-Man: Miles Morales, igri koju smo izuzetno smo ponosni na Insomniac. U duhu naših Spider-Man igara, naš cilj ovde nije samo da poštujemo DNK onoga što čini lik toliko popularnim, već i tražimo mogućnosti da se oseća svežim i istinski odražava duh nesanice. Iako je Marvelov Wolverine u ranoj fazi razvoja, prema onome što sam video o njegovoj emocionalnoj naraciji i vrhunskom gameplay -u, tim već stvara nešto zaista posebno."


Ostaje nam da se naoružamo strpljenjem, taman do tada možda i "uštekamo" pare za "peticu", jer će igrica biti dostupna samo na PlayStation konzoli.