Razer predstavio zaštitne maske

22 Dec 2021

Tokom događaja Razer je otkrio da će se Zephyr zaštitna maska naći u slobodnoj prodaji. Maska sadrži tri filtera, ali nije testirana na COVID-19. Zephyr bi trebao da filtrira 99 procenata čestica koje se nalaze u vazduhu pomoću Razer N95 filtera. Ovi filteri traju duže od standardnih maski za jednokratnu upotrebu i možete da ih koristite tri dana pre nego što ih zamenite. Zephyr će se pridržavati mandata maski koje važe u SAD i Velikoj Britaniji.


Ono što nas naravno najviše zanima je cena ovog čudnog artikla. Zephyr možete nabaviti po ceni od 99.99 dolara, a u tu cenu ulazi i devet filtera koji će vam trajati oko tri dana. Moguće je kupiti dodatna pakovanja filtera koji dolaze u paketu od 10 i stoje 29.99 dolara. Najskuplja varijanta je Zephyr Starter Pack koji dolazi sa 33 filtera (99 dana korišćenja), a za ovu kombinaciju ćete morati da izdvojite 149 dolara.

Možda je nama ovaj artikal čudan, ali negde tamo definitivno ima ljudi koji su zainteresovani jer je Zephyr rasprodat u roku od nekoliko minuta.